Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coreanos Lobos del Norte
sushi Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 22
adequate Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen weak


23e minuut.
Cuzino rent richting de bal. Cuzino met een sublieme pass. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 1:0

24e minuut.
Raffay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino geeft de bal voor. Almirón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldaña probeert de bal aan de voet te houden. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 2:0

27e minuut.
Gavrilescu geeft een hoge lob. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper rent richting de bal. Peeper schiet op doel. Almirón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 3:0

27e minuut.
Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino probeert naar een medespeler te passen. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Peeper onderschept slim de pass. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Suárez rent richting de bal. Brenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez met een sublieme pass. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino met een sublieme pass. Moralès rent richting de bal. Moralès schiet op doel. Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villalba rent richting de bal. Peeper verovert de bal door een tackle van achteren. Peeper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 4:0

35e minuut.
Cuzino met een sublieme pass. Moralès met een sublieme pass. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 5:0

41e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Hoff is nu in balbezit. Moralès verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès probeert naar een medespeler te passen. Peeper rent richting de bal. Peeper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 34%, Lobos del Norte 66%.
Coreanos - Lobos del Norte 5:0

51e minuut.
Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Cuzino kopt de bal weg. Peeper heeft problemen om de bal te vangen. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Moralès geeft een hoge lob. Daar is Cuzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeper is nu in balbezit. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 6:0

68e minuut.
Inworp. Szafirski met de inworp. Daar is Gavrilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu speelt de bal door. Moralès geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Villalba rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Coreanos - Lobos del Norte 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coreanos 33%, Lobos del Norte 67%.
Coreanos - Lobos del Norte 7:0