Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CELTAS CORCORES Coyotes fc kings
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Landín geeft een hoge lob. Inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto rent richting de bal. Pinto speelt de bal door. Patiño heeft problemen om de bal te vangen. Patiño geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Patiño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Landín de bal onder controle te krijgen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - Coyotes fc kings 0:1

31e minuut.
Palmeros draait met de bal, schiet en ... Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Donoso krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bustos probeert de bal aan de voet te houden. Bustos is nu in balbezit. Collazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collazo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CELTAS CORCORES - Coyotes fc kings 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTAS CORCORES 58%, Coyotes fc kings 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CELTAS CORCORES - Coyotes fc kings 1:1

47e minuut.
Prieto speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Donoso verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - Coyotes fc kings 1:2

56e minuut.
Inworp. Lozano met de inworp. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. Pinto kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Landín met een snelle inworp. Klungelig pakt Cuesta de bal. Met opzet legt Rojas zijn tegenspeler op de grond. Rojas krijgt een gele kaart. Cuesta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cuesta kan niet meer verder spelen. Aguilera komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Peña met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke onderschept slim de pass. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Collazo is nu in balbezit. Collazo met een sublieme pass. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rojas speelt de bal door. Patiño is nu in balbezit. Patiño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palmeros de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - Coyotes fc kings 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTAS CORCORES 55%, Coyotes fc kings 45%.
CELTAS CORCORES - Coyotes fc kings 1:3