Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
troyos Coyotes fc kings
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Coyotes fc kings 0:1

10e minuut.
Pinto rent richting de bal. Higareda onderschept slim de pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Romero probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Barragán haalt uit met een fantastische trap. Díaz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendoza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Villaluz probeert naar een medespeler te passen. Prieto kopt de bal weg. Klungelig pakt Barragán de bal. Barragán schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal in één keer door. Parada rent richting de bal. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Luna geeft een lange en hoge pass. Pinto kopt de bal weg. Toxqui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patiño rent richting de bal. Patiño schiet op doel. Alves bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Palmeros probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Parada rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: troyos 48%, Coyotes fc kings 52%.
troyos - Coyotes fc kings 0:1

50e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Patiño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toxqui. Toxqui krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fuentes de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Coyotes fc kings 0:2

69e minuut.
Rojas speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Barragán de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal met de wreef. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Coyotes fc kings 1:2

78e minuut.
Toxqui rent richting de bal. Toxqui passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas passt de bal met de wreef. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada speelt de bal door. Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán schiet op doel. Villaluz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: troyos 45%, Coyotes fc kings 55%.
troyos - Coyotes fc kings 1:2