Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escuadrón suicida F.C. ALISTAR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Valle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cano komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Rizo met een harde bal richting middenveld. Garcés is nu in balbezit. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Carranza rent richting de bal. Carranza schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Máñez heeft problemen om de bal te vangen. Cano rent richting de bal. Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Máñez met de inworp. Garcés is nu in balbezit. Martínez is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Garcés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sifuentes speelt de bal door. De la Vega is nu in balbezit. De la Vega met een sublieme pass. Sifuentes rent richting de bal. Sifuentes schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft een lange en hoge pass. Aranda is nu in balbezit. Sifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap. Rizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ruiz de bal. Terrés is nu in balbezit. Terrés schiet op doel. Rizo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escuadrón suicida 52%, F.C. ALISTAR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escuadrón suicida - F.C. ALISTAR 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velasco met een snelle inworp. Briseño rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sifuentes is nu in balbezit. Terrés rent richting de bal. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés rent richting de bal. Terrés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valdéz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Costa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Velasco speelt de bal door. Rosales rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ... Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escuadrón suicida 60%, F.C. ALISTAR 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escuadrón suicida - F.C. ALISTAR 0:0