Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Atrevidos Terremotos Nobles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Rueda rent richting de bal. Hierro is nu in balbezit. Met opzet legt Rueda zijn tegenspeler op de grond. Hierro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pinto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hierro probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal zonder na te denken. Hierro is nu in balbezit. Hierro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Manjarín geeft een hoge lob. Santana geeft een hoge lob. Manjarín heeft problemen om de bal te vangen. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Atrevidos 58%, Terremotos Nobles 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Atrevidos - Terremotos Nobles 0:0

47e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Cabrera rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Hierro verovert de bal door een tackle van achteren. Hierro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponce speelt de bal door. Parra rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Parra rent richting de bal. Parra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Parra is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel. Salas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal met de wreef. Gallardo rent richting de bal. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas met een sublieme pass. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra schiet op doel. Leaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro geeft een lange en hoge pass. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín onderschept slim de pass. Marín geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Atrevidos - Terremotos Nobles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Atrevidos 51%, Terremotos Nobles 49%.
Guerreros Atrevidos - Terremotos Nobles 0:1