Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto Kolynos
5-2-1-wing-1 Tactiek Para la B
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
65.8 gemiddelde waardering 67
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Inworp. Đurđević met een snelle inworp. Laviņš rent richting de bal. Laviņš geeft een lange en hoge pass. Buia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Laviņš rent richting de bal. Laviņš passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manquemilla de bal. Manquemilla geeft de bal voor. Buia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Laviņš passt de bal zonder na te denken. Lemunkuyen is nu in balbezit. Lemunkuyen geeft een lange en hoge pass. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho schiet op doel. Farronca bokst de bal weg.

17e minuut.
Laviņš met een sublieme pass. Castellano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zahorski. Zahorski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Černeka rent richting de bal. Černeka speelt de bal door. Laviņš speelt de bal door. Lemunkuyen rent richting de bal. Lemunkuyen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 73%, Kolynos 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Sportiva Devoto - Kolynos 0:0

50e minuut.
Zahorski is nu in balbezit. Iarca rent richting de bal. Zahorski rent richting de bal. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Lavanchy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Kolynos 1:0

60e minuut.
Amontas neemt vlug de vrije trap. Stamatopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid geeft een lange en hoge pass. Zahorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Lavanchy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Zahorski kopt de bal weg. Merelaid is nu in balbezit. Merelaid passt de bal in één keer door. Fierro rent richting de bal. Fierro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Kolynos 2:0

66e minuut.
Lemunkuyen passt de bal in één keer door. Laviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviņš geeft een lange en hoge pass. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Merelaid passt de bal met de wreef. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca passt de bal met de wreef. Zahorski rent richting de bal. Zahorski schiet op doel. Lavanchy bokst de bal weg.

75e minuut.
Hernádi controleert de bal met de borst. Hernádi speelt de bal door. Fierro probeert naar een medespeler te passen. Iarca is nu in balbezit. Iarca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Laviņš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villalta komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lemunkuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemunkuyen met een sublieme pass. Černeka met een sublieme pass. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 51%, Kolynos 49%.
Sociedad Sportiva Devoto - Kolynos 2:0