Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gato encerrado Sociedad Sportiva Devoto
equilibrio juven Tactiek 4-3-wing-2*
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo probeert naar een medespeler te passen. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski schiet op doel. Prosdocimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:1

9e minuut.
Hernádi geeft de bal voor. Heller is nu in balbezit. Bugajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugajski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Fierro probeert naar een medespeler te passen. Merelaid rent richting de bal. Peresada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peresada krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Heller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyngmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo speelt de bal door. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:2

19e minuut.
Fierro passt de bal zonder na te denken. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid met een sublieme pass. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca schiet op doel. Prosdocimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hernádi met een sublieme pass. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid passt de bal met de wreef. Iarca rent richting de bal. Iarca draait met de bal, schiet en ... Prosdocimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Peresada met een snelle inworp. Di Ricci geeft een lange en hoge pass. Gamboa springt en kopt de bal. Farronca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lyngmo probeert naar een medespeler te passen. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid geeft een lange en hoge pass. Iarca maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato encerrado 59%, Sociedad Sportiva Devoto 41%.
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:2

49e minuut.
Amontas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caperozzi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Martini onderschept slim de pass. Martini geeft de bal voor. Iarca kopt de bal weg. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Prosdocimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:3

53e minuut.
Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Ricci speelt de bal door. Peresada rent richting de bal. Peresada geeft de bal voor. Cherganski maakt een snoekduik en kopt de bal. Farronca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Porcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iarca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iarca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid speelt de bal door. Hernádi rent richting de bal. Hernádi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Porcu geeft de bal voor. Klungelig pakt Merelaid de bal. Merelaid speelt de bal door. Iarca is nu in balbezit. Iarca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Hernádi is nu in balbezit. Iarca is nu in balbezit. Hernádi is nu in balbezit. Hernádi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernádi is nu in balbezit. Hernádi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:4

67e minuut.
Đurđević geeft een lange en hoge pass. Vincentić kopt de bal weg. Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farronca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo passt de bal zonder na te denken. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Prosdocimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:5

70e minuut.
Merelaid rent richting de bal. Merelaid met een sublieme pass. Hernádi rent richting de bal. Hernádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 0:6

75e minuut.
Caperozzi onderschept slim de pass. Inworp. Di Ricci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vincentić is nu in balbezit. Vincentić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Đurđević kopt de bal weg. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Cherganski is nu in balbezit. Cherganski schiet op doel. Farronca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 1:6

80e minuut.
Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Lyngmo geeft een hoge lob. Iarca rent richting de bal. Iarca schiet op doel. Prosdocimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Fierro met een sublieme pass. Merelaid rent richting de bal. Merelaid geeft de bal voor. Iarca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci passt de bal met de wreef. Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft een hoge lob. Cherganski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato encerrado 58%, Sociedad Sportiva Devoto 42%.
Gato encerrado - Sociedad Sportiva Devoto 1:6