Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Simon Athletic C.A. ATLANTA
WM c Tactiek 57j3
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Heur passt de bal met de wreef. Moccia geeft een hoge lob. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova verovert de bal door een tackle van achteren. Markova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Peperoni passt de bal zonder na te denken. Markova is nu in balbezit. Markova passt de bal met de wreef. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ... Clausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Peperoni kopt de bal weg. Markova is nu in balbezit. Markova geeft een lange en hoge pass. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Stemberg komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Testa heeft problemen om de bal te vangen. Monoukian geeft een hoge lob. Markova is nu in balbezit. Markova geeft een lange en hoge pass. Mejliker springt en kopt de bal. Clausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Walter rent richting de bal. Bourden verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden passt de bal in één keer door. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riglos is nu in balbezit. Riglos haalt uit met een fantastische trap. Franceschini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - C.A. ATLANTA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 39%, C.A. ATLANTA 61%.
Ben Simon Athletic - C.A. ATLANTA 0:1

46e minuut.
Serrano komt het veld opgelopen. Turich komt het veld opgelopen. Clausi komt het veld opgelopen. Eymun komt het veld opgelopen. Gullota komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Markova speelt de bal door. Turich rent richting de bal. Turich met een sublieme pass. Markova geeft een lange en hoge pass. Peperoni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Riglos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van May. Riglos raakt geblesseerd tijdens het duel. Heur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Testa rent richting de bal. Testa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Riglos verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lorenzo onderschept slim de pass. Di Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Turich rent richting de bal. Turich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Chebar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Clausi kopt de bal weg. Di Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. Clausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maffei probeert de bal aan de voet te houden. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ben Simon Athletic - C.A. ATLANTA 1:1

85e minuut.
Clausen trapt de bal weg. Clausi is nu in balbezit. Clausi geeft een hoge lob. Daar is Moccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - C.A. ATLANTA 1:2

87e minuut.
Clausi is nu in balbezit. Clausi passt de bal zonder na te denken. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa draait met de bal, schiet en ... Moccia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 47%, C.A. ATLANTA 53%.
Ben Simon Athletic - C.A. ATLANTA 1:2