Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sulfatado Nacional de Mdeo.
4-4-2 Tactiek cagancha
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 62.8
adequate Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Savvopoulos is nu in balbezit. Rabadan is nu in balbezit. Met opzet legt Savvopoulos zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Savvopoulos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Savvopoulos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rabadan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kikidis met een snel genomen vrije trap. Jiménez probeert de bal aan de voet te houden. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kuśmierczyk geeft een lange en hoge pass. Carmitru kopt de bal weg. Schuer rent richting de bal. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Chebar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badii komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 49%, Nacional de Mdeo. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 0:0

67e minuut.
Rabadan probeert naar een medespeler te passen. Giardino speelt de bal door. Bonet met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chebar bokst de bal weg.

88e minuut.
Barbaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Məmmədhəsənov de bal. Kuśmierczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuśmierczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 56%, Nacional de Mdeo. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 0:0