Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batacazo FC Sin Pimienta FC
-Auspiciante- Tactiek Embudo
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
65.8 gemiddelde waardering 59.9
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Malec passt de bal zonder na te denken. Rain is nu in balbezit. Rain passt de bal in één keer door. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Brizzi onderschept slim de pass. Brizzi met een sublieme pass. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla geeft een lange en hoge pass. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 1:0

12e minuut.
Marčev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Setikovský kopt de bal weg. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Scher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 2:0

18e minuut.
Lacraia speelt de bal door. Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal zonder na te denken. Herold rent richting de bal. Herold draait met de bal, schiet en ... Marčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lacraia geeft een hoge lob. Herold kopt de bal weg. Rain is nu in balbezit. Rain geeft een lange en hoge pass. Herold krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Herold kopt de bal weg. Malec is nu in balbezit. Malec passt de bal in één keer door. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marčev bokst de bal weg.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Malec de bal onder controle te krijgen. Magowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Brizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

37e minuut.
Malec rent richting de bal. Malec passt de bal met de wreef. Magowski is nu in balbezit. Magowski geeft de bal voor. Herold springt en kopt de bal. Marčev bokst de bal weg.

41e minuut.
Davidsen neemt vlug de vrije trap. Setikovský kopt de bal weg. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla geeft de bal voor. Tilincă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Cordonschi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batacazo FC 56%, Sin Pimienta FC 44%.
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 2:0

46e minuut.
Lacraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacraia speelt de bal door. Tilincă kan de bal niet met de borst controleren. Tilincă schiet op doel. Scher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 3:0

49e minuut.
Rain passt de bal in één keer door. Malec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dean de bal. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malec zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Herold de bal onder controle te krijgen. Trębicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Davidsen de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cervilla is nu in balbezit. Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. Scher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Perna Bamba kopt de bal weg. Tilincă is nu in balbezit. Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Scher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 4:0

60e minuut.
Picó komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brizzi met een sublieme pass. Pekić geeft een lange en hoge pass. Bocão kan de bal niet met de borst controleren. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold schiet op doel. Marčev bokst de bal weg. Picó rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 4:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Setikovský met een snelle inworp. Cervilla rent richting de bal. Cervilla geeft de bal voor. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen. Scher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Cervilla. Goede buitenspelval van de verdediging. Fernández Crespo komt het veld opgelopen. Oprică komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Setikovský geeft de bal voor. Cervilla heeft problemen om de bal te vangen. Cervilla passt de bal in één keer door. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Setikovský speelt de bal door. Cervilla is nu in balbezit. Cervilla met een sublieme pass. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batacazo FC 47%, Sin Pimienta FC 53%.
Batacazo FC - Sin Pimienta FC 4:1