Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. ATLANTA Central Goya
41.41 Tactiek Temporada 23`
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen excellent


13e minuut.
Fenčák rent richting de bal. Antvl verovert de bal door een tackle van achteren. Antvl probeert naar een medespeler te passen. Mundy is nu in balbezit. Mundy geeft een hoge lob. Clausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Central Goya 0:1

17e minuut.
Biševac probeert naar een medespeler te passen. Paliga is nu in balbezit. Paliga passt de bal in één keer door. Fenčák is nu in balbezit. Fenčák geeft een hoge lob. Clausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Havasi kopt de bal weg. Fenčák heeft problemen om de bal te vangen. Fenčák probeert naar een medespeler te passen. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel. Clausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Poulter is nu in balbezit. Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski geeft de bal voor. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Biševac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paliga rent richting de bal. Gullota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paliga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paliga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Central Goya 0:2

35e minuut.
Fenčák geeft de bal voor. Poulter kopt de bal weg. Mundy probeert naar een medespeler te passen. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Poulter de bal. Biševac rent richting de bal. Biševac met een sublieme pass. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel. Clausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Testa kopt de bal weg. Ester controleert de bal met de borst. Tallone is nu in balbezit. Tallone schiet op doel. Garnero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Central Goya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 65%, Central Goya 35%.
C.A. ATLANTA - Central Goya 1:2

46e minuut.
Genezzo komt het veld opgelopen. Balaszczuk komt het veld opgelopen. Maffei komt het veld opgelopen. Fackeldey komt het veld opgelopen. Firpo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tallone rent richting de bal. Tallone geeft een lange en hoge pass. Przyłuski rent richting de bal. Balaszczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Truie passt de bal in één keer door. Testa is nu in balbezit. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Genezzo rent richting de bal. Genezzo passt de bal met de wreef. Tallone is nu in balbezit. Tallone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. ATLANTA - Central Goya 2:2

71e minuut.
Gullota geeft een lange en hoge pass. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz begaat een overtreding. Balaszczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Testa komt bij de bal en schiet. Garnero bokst de bal weg. Paal!

73e minuut.
Genezzo met een sublieme pass. Tallone is nu in balbezit. Paskuda rent richting de bal. Tallone onderschept slim de pass. Tallone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Central Goya 3:2

74e minuut.
Klungelig pakt Valenzi de bal. Valenzi geeft een lange en hoge pass. Balaszczuk kan de bal niet met de borst controleren. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Espíndola kopt de bal weg. Klungelig pakt Paskuda de bal. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk schiet op doel. Garnero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Central Goya 4:2

87e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzi rent richting de bal. Paliga onderschept slim de pass. Fenčák rent richting de bal. Fenčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Przyłuski passt de bal zonder na te denken. Biševac rent richting de bal. Biševac passt de bal in één keer door. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 49%, Central Goya 51%.
C.A. ATLANTA - Central Goya 4:2