Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: AMLASE Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38609
AMLASE Perdón Futbol
CAPO 4 Tactiek Auto Mate
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Cotello is nu in balbezit. Cotello passt de bal zonder na te denken. Andrássy rent richting de bal. Andrássy geeft een lange en hoge pass. Mordak krijgt zijn hoofd ertegen. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Segovia kopt de bal weg. Daar is Rebecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebecchi geeft een lange en hoge pass. Obring is nu in balbezit. Obring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sierakowski trapt de bal weg van het doel. Mondano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebecchi. Mondano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mondano kan niet meer verder spelen. Labaja komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja passt de bal in één keer door. Andrássy rent richting de bal. Andrássy geeft een hoge lob. Mordak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Raipani met een sublieme pass. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja met een sublieme pass. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roqué rent richting de bal. Roqué met een sublieme pass. Rebecchi met een sublieme pass. Kukiełka heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Garibaldi speelt de bal door. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Obring onderschept slim de pass. Šašić verovert de bal door een tackle van achteren. Šašić geeft een hoge lob. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel. Sierakowski bokst de bal weg. Fjellheim speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Salik de bal onder controle te krijgen. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMLASE 51%, Perdón Futbol 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMLASE - Perdón Futbol 0:0

47e minuut.
Mordak kopt de bal weg. Labaja is nu in balbezit. Labaja geeft de bal voor. Mordak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMLASE - Perdón Futbol 0:1

64e minuut.
Segovia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukiełka met een snelle inworp. Camet is nu in balbezit. Camet schiet op doel. Malini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

67e minuut.
Šašić probeert naar een medespeler te passen. Labaja heeft problemen om de bal te vangen. Wenten begaat een overtreding. Wenten krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rebecchi met een sublieme pass. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka speelt de bal door. Camet is nu in balbezit. Camet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Labaja verovert de bal door een tackle van achteren. Labaja met een sublieme pass. Daar is Mordak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordak schiet op doel. Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMLASE - Perdón Futbol 0:2

85e minuut.
Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi passt de bal in één keer door. Camet is nu in balbezit. Camet schiet op doel. Malini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMLASE - Perdón Futbol 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMLASE 51%, Perdón Futbol 49%.
AMLASE - Perdón Futbol 1:2