Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: 9 de Diciembre
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18096
Aguapey Real Japón
MuñecoLINE4 Tactiek Prueba 4
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 49.4
formidable Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov geeft een lange en hoge pass. Torrente is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moscoso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Szpręglewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moscoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Moscoso speelt de bal door. Torrente rent richting de bal. Kızılgüneş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kızılgüneş krijgt een gele kaart. Torrente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Istvan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kızılgüneş geeft een hoge lob. Inworp. Nəzərov met de inworp. Istvan geeft een hoge lob. Torrente krijgt zijn hoofd ertegen. van den Velde bokst de bal weg.

22e minuut.
Moscoso rent richting de bal. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Monsalve is nu in balbezit. Torrente rent richting de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Szpręglewski rent richting de bal. Szpręglewski passt de bal zonder na te denken. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldi met de inworp. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kikta geeft de bal voor. Peter kopt de bal weg. Nəzərov geeft een hoge lob. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Soto kopt de bal weg. Moscoso rent richting de bal. Moscoso passt de bal in één keer door. Torrente rent richting de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ... van den Velde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chojka geeft de bal voor. Torrente kopt de bal weg. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 1:0

35e minuut.
Moscoso met de inworp. Torrente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubljević. Dubljević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 43%, Real Japón 57%.
Aguapey - Real Japón 1:0

51e minuut.
Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chojka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kikta met een snel genomen vrije trap. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Torrente maakt een snoekduik en kopt de bal. van den Velde bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 2:0

52e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso speelt de bal door. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel. van den Velde probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Weiler geeft een hoge lob. Borovka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chojka. Chojka krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Dubljević de bal. Monsalve met een sublieme pass. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso geeft de bal voor. Monsalve maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 3:0

67e minuut.
Inworp. Windmüller komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov geeft een hoge lob. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... van den Velde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 4:0

70e minuut.
Borovka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szerfen komt het veld opgelopen. Chiţul komt het veld opgelopen. Pinilla Miranda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal in één keer door. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente geeft een lange en hoge pass. Monsalve maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan onderschept slim de pass. Istvan passt de bal zonder na te denken. Daar is Torrente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 5:0

75e minuut.
Sierka is nu in balbezit. Sierka geeft een hoge lob. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap. van den Velde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 6:0

86e minuut.
Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal met de wreef. Nəzərov rent richting de bal. Torrente rent richting de bal. Torrente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Real Japón 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 26%, Real Japón 74%.
Aguapey - Real Japón 7:0