Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mala Junta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3094
Mala Junta Heroes del Silencio
433 Tactiek Cord no jodas!!
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Flick passt de bal zonder na te denken. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan passt de bal zonder na te denken. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel schiet op doel. Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Săpunaru geeft de bal voor. Lipiec met een sublieme pass. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick schiet op doel. Axundzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Heroes del Silencio 1:0

5e minuut.
Roosileht probeert naar een medespeler te passen. Matassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassi speelt de bal door. Klungelig pakt Roosileht de bal. Roosileht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mala Junta - Heroes del Silencio 1:1

10e minuut.
Garg kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewis de bal. Estrugamou is nu in balbezit. Araqelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Estrugamou is nu in balbezit. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis passt de bal zonder na te denken. Flick is nu in balbezit. Flick draait met de bal, schiet en ... Axundzadə bokst de bal weg.

23e minuut.
Al Huzayel kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Flick is nu in balbezit. Flick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Paler met een snelle inworp. Flick rent richting de bal. Garg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garg krijgt een gele kaart. Flick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Araqelyan neemt zijn aanloop. Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Flick passt de bal met de wreef. Dorobanţu is nu in balbezit. Araqelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap. Axundzadə probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Estrugamou geeft een hoge lob. Al Huzayel probeert de bal aan de voet te houden. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft de bal voor. Araqelyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Axundzadə bokst de bal weg.

37e minuut.
Săpunaru onderschept slim de pass. Săpunaru probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ... Axundzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Heroes del Silencio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 26%, Heroes del Silencio 74%.
Mala Junta - Heroes del Silencio 2:1

57e minuut.
Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick passt de bal zonder na te denken. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garg de bal onder controle te krijgen. Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Caramitru met een sublieme pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios speelt de bal door. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roosileht kopt de bal weg. Matassi rent richting de bal. Delijewski begaat een overtreding. Delijewski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Busico met een sublieme pass. Paler rent richting de bal. Matassi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matassi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Caramitru speelt de bal door. Lipiec rent richting de bal. Lipiec passt de bal zonder na te denken. Flick heeft problemen om de bal te vangen. Flick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 19%, Heroes del Silencio 81%.
Mala Junta - Heroes del Silencio 2:1