Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.06
  • Stadion: team 5 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2914
team 5 Capitán América FC
442 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 34.6
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Pitman de bal. Barbudo Cabeludo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbudo Cabeludo passt de bal met de wreef. Rotela rent richting de bal. Rotela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Aquise kopt de bal weg. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Cometti begaat een overtreding. Barbudo Cabeludo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Riquelme neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dachary bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano rent richting de bal. Rotela speelt de bal door. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:1

10e minuut.
Riquelme geeft een hoge lob. Cometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo onderschept slim de pass. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. Bolosin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolosin trapt de bal weg. Riquelme kopt de bal weg. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:2

13e minuut.
Dachary met de inworp. Rotela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotela passt de bal in één keer door. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Bolosin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Albertarrio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cattaneo de bal onder controle te krijgen. Aquise is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ... Bolosin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Laguinge passt de bal zonder na te denken. Dachary rent richting de bal. Dachary passt de bal in één keer door. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:3

29e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Rotela rent richting de bal. Rotela speelt de bal door. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aquise kopt de bal weg. Cometti kan de bal niet met de borst controleren. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ... Bolosin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:4

33e minuut.
Rotela met een sublieme pass. Aquise bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquise passt de bal in één keer door. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dachary kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotela de bal. Rotela probeert naar een medespeler te passen. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Bolosin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team 5 69%, Capitán América FC 31%.
team 5 - Capitán América FC 0:4

48e minuut.
Rotela passt de bal zonder na te denken. Aquise rent richting de bal. Aquise probeert naar een medespeler te passen. Nimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aquise probeert naar een medespeler te passen. Rotela is nu in balbezit. Rotela passt de bal zonder na te denken. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aquise geeft een lange en hoge pass. Daar is Laguinge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotela rent richting de bal. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cometti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:5

60e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Albertarrio de bal onder controle te krijgen. Bolosin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dachary neemt de hoekschop. Barbudo Cabeludo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:6

65e minuut.
Napolitano speelt de bal door. Monsanto rent richting de bal. Rotela probeert naar een medespeler te passen. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dachary geeft een lange en hoge pass. Aquise bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cometti de bal onder controle te krijgen. Bolosin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albertarrio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Capitán América FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team 5 67%, Capitán América FC 33%.
team 5 - Capitán América FC 0:7