Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere Argerich FC
Pr 2 Tactiek 5-1-2-2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 46.4
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Quaroni geeft een hoge lob. Inworp. Mendelevich met een snelle inworp. Cibils is nu in balbezit. Cibils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Requena rent richting de bal. Requena passt de bal met de wreef. Sántha is nu in balbezit. Sántha geeft een lange en hoge pass. Cibils maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Argerich FC 0:1

14e minuut.
Kurşuncu speelt de bal door. Fuldner speelt de bal door. Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich schiet op doel. Pauls werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Argerich FC 0:2

15e minuut.
Requena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fillol met de inworp. Uriarte is nu in balbezit. Uriarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kanevsky is nu in balbezit. Sittmann rent richting de bal. Sittmann geeft de bal voor. Uriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pagliari verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliari speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Pauls werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Argerich FC 0:3

35e minuut.
Quaroni geeft een hoge lob. Pagliari rent richting de bal. Sittmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sittmann krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fillol is nu in balbezit. Pagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliari geeft de bal voor. Cibils rent richting de bal. Cibils draait met de bal, schiet en ... Pauls probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 64%, Argerich FC 36%.
C.A. Vetere - Argerich FC 0:3

47e minuut.
Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mendelevich de bal. Mendelevich passt de bal zonder na te denken. Cibils bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibils draait met de bal, schiet en ... Pauls verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Kurşuncu geeft de bal voor. Requena kopt de bal weg. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Fuldner kopt de bal weg. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Medell rent richting de bal. Cibils onderschept slim de pass. Cibils schiet op doel. Pauls bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pagliari kopt de bal weg. Sántha rent richting de bal. Sántha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Kurşuncu met een snelle inworp. Kanevsky probeert de bal met de borst te controleren. Sittmann rent richting de bal. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sántha kopt de bal weg. Pagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliari speelt de bal door. Cibils is nu in balbezit. Cibils schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cibils rent richting de bal. Cibils draait met de bal, schiet en ... Pauls maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Argerich FC 0:4

73e minuut.
Bădilă geeft de bal voor. Cibils is nu in balbezit. Cibils geeft de bal voor. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Pauls kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Pagliari met een sublieme pass. Cibils rent richting de bal. Cibils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 58%, Argerich FC 42%.
C.A. Vetere - Argerich FC 0:4