Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Jaique FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5619
Jaique FC C.A. Vetere
Normal Tactiek Pr 2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Olufsen is nu in balbezit. Klungelig pakt Olufsen de bal. Met opzet legt Fillol zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fillol naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevsky speelt de bal door. Uriarte rent richting de bal. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Uriarte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dianesi. Uriarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clement zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sittmann heeft problemen om de bal te vangen. Sittmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kurşuncu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşuncu heeft problemen om de bal te vangen. Kurşuncu passt de bal in één keer door. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prespaliauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanevsky de bal. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Olufsen geeft de bal voor. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barzola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pauls kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kınay speelt de bal door. Olufsen probeert naar een medespeler te passen. Medell rent richting de bal. Barzola onderschept slim de pass. Barzola draait met de bal, schiet en ... Pauls kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky geeft een hoge lob. Prespaliauskas heeft problemen om de bal te vangen. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann schiet op doel. Shevley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 36%, C.A. Vetere 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaique FC - C.A. Vetere 0:0

71e minuut.
Olufsen is nu in balbezit. Kurşuncu onderschept slim de pass. Kurşuncu passt de bal met de wreef. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Shevley bokst de bal weg.

81e minuut.
Dianesi geeft een hoge lob. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay geeft een hoge lob. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kurşuncu rent richting de bal. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky passt de bal met de wreef. Uriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prespaliauskas geeft de bal voor. Inworp. Kurşuncu met een snelle inworp. Kanevsky kan de bal niet met de borst controleren. Kanevsky geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Shevley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 52%, C.A. Vetere 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaique FC - C.A. Vetere 0:0