Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere De Futbol A.C
cc3232 Tactiek ojala funcione
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Romeo geeft een lange en hoge pass. Pizzol speelt de bal door. Romeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Fuldner met een sublieme pass. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Villamil geeft een lange en hoge pass. Kurşuncu kopt de bal weg. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Čmeral rent richting de bal. Villamil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čmeral is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral schiet op doel. Slapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Uriarte kopt de bal weg. Rivas is nu in balbezit. Piallole legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piallole krijgt een gele kaart. Rivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uriarte neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kanevsky passt de bal in één keer door. Çöğürlü is nu in balbezit. Çöğürlü speelt de bal door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Medell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santana rent richting de bal. Barruti begaat een overtreding. Barruti krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Micov probeert de bal aan de voet te houden. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piallole rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medell. Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čmeral wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. Quaroni kopt de bal weg. Çöğürlü kan de bal niet met de borst controleren. Čmeral rent richting de bal. Čmeral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - De Futbol A.C 0:1

43e minuut.
Uriarte rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Petcu ... Strafschop! Uriarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurşuncu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Vetere - De Futbol A.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 33%, De Futbol A.C 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Vetere - De Futbol A.C 1:1

48e minuut.
Barruti passt de bal met de wreef. Medell speelt de bal door. Piallole rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - De Futbol A.C 2:1

62e minuut.
Olavarria geeft de bal voor. Pizzol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quaroni. Quaroni krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Uriarte de bal. Olavarria is nu in balbezit. Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil passt de bal in één keer door. Kurşuncu geeft een lange en hoge pass. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü geeft de bal voor. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - De Futbol A.C 3:1

83e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Piallole verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 25%, De Futbol A.C 75%.
C.A. Vetere - De Futbol A.C 3:1