Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:00
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: Estádio da Luz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32000
Shingeki no Kyojin Madorna75
X Tactiek M75
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniek passt de bal met de wreef. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös draait met de bal, schiet en ... Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kalny is nu in balbezit. Savidan onderschept slim de pass. Villaluz begaat een overtreding. Villaluz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Wiktorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kürtös is nu in balbezit. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fateixa passt de bal met de wreef. Casaleiro rent richting de bal. Casaleiro passt de bal met de wreef. Baguim bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Plewa met een sublieme pass. Casaleiro kopt de bal weg. Brocea heeft problemen om de bal te vangen. Presas is nu in balbezit. Presas schiet op doel. Pawłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal zonder na te denken. Kalny is nu in balbezit. Savidan verovert de bal door een tackle van achteren. Savidan schiet op doel. Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Villaluz geeft een lange en hoge pass. Presas is nu in balbezit. Presas passt de bal met de wreef. Fateixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fateixa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer probeert naar een medespeler te passen. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - Madorna75 1:0

43e minuut.
Wiktorski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gadais komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gadais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadais passt de bal zonder na te denken. Casaleiro geeft een hoge lob. Presas springt en kopt de bal. Pawłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shingeki no Kyojin 52%, Madorna75 48%.
Shingeki no Kyojin - Madorna75 1:0

49e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Mikrut geeft een lange en hoge pass. Drašković kopt de bal weg. Presas is nu in balbezit. Presas schiet op doel. Pawłowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Villaluz geeft een hoge lob. Teves kopt de bal weg. Ferri heeft problemen om de bal te vangen. Presas rent richting de bal. Presas schiet op doel. Pawłowski bokst de bal weg. Baguim rent richting de bal. Baguim draait met de bal, schiet en ... Pawłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shingeki no Kyojin - Madorna75 1:1

61e minuut.
Gadais heeft problemen om de bal te vangen. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves met een sublieme pass. Fateixa is nu in balbezit. Fateixa schiet op doel. Pawłowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Payer passt de bal zonder na te denken. Resa rent richting de bal. Resa geeft de bal voor. Presas rent richting de bal. Presas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Folgado komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pieniek geeft de bal voor. Daar is Villaluz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cole krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Casaleiro speelt de bal door. Teves is nu in balbezit. Teves passt de bal zonder na te denken. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - Madorna75 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shingeki no Kyojin 73%, Madorna75 27%.
Shingeki no Kyojin - Madorna75 1:2