Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres Vedras Sport Clube Pat´s Team
442 Adaptado Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 63.4
formidable Schieten incredible
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Mansouri met een sublieme pass. Bar Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Oz probeert naar een medespeler te passen. Tiller is nu in balbezit. Tiller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski met een sublieme pass. Eusebio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eusebio geeft de bal voor. Perrier springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ener bereikt de bal nog maar net als eerste. Ener geeft een lange en hoge pass. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram haalt uit met een fantastische trap. Daroch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Eusebio de bal. Bar Oz probeert naar een medespeler te passen. Tiller rent richting de bal. Tiller schiet op doel. Daroch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 2:0

20e minuut.
Tiller verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Tiller rent richting de bal. Tiller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 3:0

22e minuut.
Marozsán kopt de bal weg. Mansouri controleert de bal met de borst. Mansouri passt de bal met de wreef. Tauram is nu in balbezit. Tauram draait met de bal, schiet en ... Daroch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mansouri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tiller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Politankiewicz passt de bal in één keer door. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller draait met de bal, schiet en ... Daroch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tiller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Besnier de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bar Oz met een snelle inworp. Tiller geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Mansouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edirneli geeft een hoge lob. Tiller krijgt zijn hoofd ertegen. Daroch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:0

37e minuut.
Sztramko passt de bal in één keer door. Eusebio rent richting de bal. Eusebio geeft een hoge lob. Perrier maakt een snoekduik en kopt de bal. Alaşahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:1

40e minuut.
Eusebio heeft problemen om de bal te vangen. Eusebio passt de bal in één keer door. Politankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca onderschept slim de pass. Gaca schiet op doel. Alaşahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Łoza onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eusebio met een snelle inworp. Gaca rent richting de bal. Gaca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gaca heeft problemen om de bal te vangen. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski geeft de bal voor. Perrier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 48%, Pat´s Team 52%.
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garber geeft een lange en hoge pass. Gaca springt en kopt de bal. Alaşahin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:3

51e minuut.
Inworp. Sztramko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garber is nu in balbezit. Garber geeft een lange en hoge pass. Gaca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Doeltrap. Alaşahin met een harde bal richting middenveld. Bar Oz speelt de bal door. Tiller is nu in balbezit. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Eusebio kopt de bal weg. Ignaczak rent richting de bal. Bar Oz onderschept slim de pass. Bar Oz geeft een hoge lob. Tauram maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daroch trapt de bal weg van het doel. Perrier controleert de bal met de borst. Perrier probeert naar een medespeler te passen. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Politankiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eusebio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Alaşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bar Oz met de inworp. Divković speelt de bal door. Bar Oz geeft de bal voor. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daroch probeert naar een medespeler te passen. Perrier is nu in balbezit. Perrier speelt de bal door. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. Alaşahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski schiet op doel. Alaşahin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:4

66e minuut.
Ignaczak met de inworp. Eusebio rent richting de bal. Eusebio geeft de bal voor. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Alaşahin bokst de bal weg.

70e minuut.
Garber geeft een lange en hoge pass. Perrier rent richting de bal. Met opzet legt Edirneli zijn tegenspeler op de grond. Edirneli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Perrier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perrier krijgt zijn hoofd ertegen. Alaşahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Gałęzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałęzewski geeft de bal voor. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Alaşahin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ignaczak met een sublieme pass. Garber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ener de bal. Perrier is nu in balbezit. Perrier haalt uit met een fantastische trap. Alaşahin bokst de bal weg. Daar is Politankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eusebio neemt de hoekschop. Gaca kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gaca heeft problemen om de bal te vangen. Politankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bar Oz probeert naar een medespeler te passen. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Divković rent richting de bal. Divković speelt de bal door. Bar Oz met een sublieme pass. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Besnier probeert naar een medespeler te passen. Perrier rent richting de bal. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski draait met de bal, schiet en ... Alaşahin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:5

86e minuut.
Mansouri speelt de bal door. Besnier probeert naar een medespeler te passen. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram haalt uit met een fantastische trap. Daroch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Eusebio heeft problemen om de bal te vangen. Eusebio passt de bal in één keer door. Perrier is nu in balbezit. Perrier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 60%, Pat´s Team 40%.
Torres Vedras Sport Clube - Pat´s Team 4:5