Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Fenda do Biquini
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47617
Juvense Grêmio Foot Ball Porto Alegrense
5-3-2 Criar 2 Tactiek New 2021 B
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 5
77 gemiddelde waardering 75.8
formidable Schieten formidable
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Vercammen passt de bal in één keer door. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Gannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gannon draait met de bal, schiet en ... Grzybek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Garnier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sukhishvili de bal. Vercammen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vercammen krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Garnier met een sublieme pass. Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili geeft een lange en hoge pass. Pozowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Šollar de bal. Pozowski rent richting de bal. Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Šollar rent richting de bal. Šollar draait met de bal, schiet en ... Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Odrwąż passt de bal zonder na te denken. Santos rent richting de bal. Met opzet legt Garnier zijn tegenspeler op de grond. Garnier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Šešelj passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Szulej begaat een overtreding. Szulej krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj verovert de bal door een tackle van achteren. Šešelj passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvense 46%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 54%.
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubas komt het veld opgelopen. do Acre komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Šešelj speelt de bal door. Gannon rent richting de bal. Bâtă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bâtă krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Šešelj rent richting de bal. Šešelj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylas komt het veld opgelopen. Łasocha komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Łasocha rent richting de bal. Corrêa onderschept slim de pass. Gannon rent richting de bal. Gannon haalt uit met een fantastische trap. Grzybek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:1

84e minuut.
Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen passt de bal zonder na te denken. Gannon rent richting de bal. Gannon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvense 41%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:1