Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18899
Swiss AFE SQUAD
4222 Tactiek Dugtrio
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten excellent
very good Passen good
brilliant Verdedigen good


11e minuut.
Rebeque bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeque passt de bal in één keer door. Gail speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Telesio ... Strafschop! Potrzebny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hidalgo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - AFE SQUAD 1:0

15e minuut.
Rebeque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugurlan met de inworp. Gail geeft een lange en hoge pass. Potrzebny krijgt zijn hoofd ertegen. Levrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Billström onderschept slim de pass. Billström probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Levrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hidalgo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hidalgo probeert de bal met de borst te controleren. Potrzebny is nu in balbezit. Hidalgo is nu in balbezit. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan geeft de bal voor. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Caldas passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdo. Valdo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Potrzebny kopt de bal weg. Telesio probeert naar een medespeler te passen. Billström geeft de bal voor. Gail geeft een hoge lob. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gail is nu in balbezit. Rebeque rent richting de bal. Rebeque passt de bal zonder na te denken. Gail geeft een hoge lob. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Telesio onderschept slim de pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gail is nu in balbezit. Gail haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo passt de bal in één keer door. Caldas geeft de bal voor. Potrzebny springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Levrović trapt de bal weg. Billström kopt de bal weg. Maravilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Levrović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 28%, AFE SQUAD 72%.
Swiss - AFE SQUAD 1:0

49e minuut.
Maravilha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billström met de inworp. Caldas is nu in balbezit. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Sena onderschept slim de pass. Sena passt de bal in één keer door. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kerský met de inworp. Billström rent richting de bal. Billström met een sublieme pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - AFE SQUAD 2:0

66e minuut.
Gail is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebeque. Gail raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Rebeque de bal. Caldas met een snel genomen vrije trap. Hidalgo maakt een snoekduik en kopt de bal. Levrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hidalgo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caldas onderschept slim de pass. Caldas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rebeque de bal onder controle te krijgen. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft de bal voor. Farias rent richting de bal. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Levrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sena onderschept slim de pass. Sena geeft de bal voor. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Levrović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Porsche geeft de bal voor. Yutkun rent richting de bal. Yutkun geeft een hoge lob. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Caldas onderschept slim de pass. Caldas passt de bal zonder na te denken. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Levrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 28%, AFE SQUAD 72%.
Swiss - AFE SQUAD 2:0