Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto FC Viamonense Timinho F.C
Polish Dream Tactiek P2A2MDmed
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 61.5
average Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Mendez geeft de bal voor. Przybylski kopt de bal weg. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ignácio is nu in balbezit. Ignácio geeft de bal voor. Sagaz onderschept slim de pass. Methol is nu in balbezit. Methol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:1

15e minuut.
Ignácio rent richting de bal. Ignácio geeft de bal voor. Klungelig pakt Motta de bal. Methol rent richting de bal. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:2

16e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Daar is Rabanete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybylski rent richting de bal. Przybylski schiet op doel. Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:3

19e minuut.
Mendez met een sublieme pass. Klungelig pakt Telles de bal. Telles met een sublieme pass. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:4

24e minuut.
Telles passt de bal in één keer door. Daar is Przybylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski onderschept slim de pass. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Methol rent richting de bal. Methol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Telles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan geeft een hoge lob. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Methol kan de bal niet met de borst controleren. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:5

27e minuut.
Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Methol de bal. Methol haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:6

31e minuut.
Przybylski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Motta de bal. Methol onderschept slim de pass. Methol draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:7

34e minuut.
Ignácio rent richting de bal. Ignácio passt de bal met de wreef. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Methol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan probeert naar een medespeler te passen. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski draait met de bal, schiet en ... Cordeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:8

44e minuut.
Cordeiro met een sublieme pass. Trevisan kopt de bal weg. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol haalt uit met een fantastische trap. Sagaz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savran komt het veld opgelopen. Sobis komt het veld opgelopen. Pedras komt het veld opgelopen. Itaqui komt het veld opgelopen. Panke komt het veld opgelopen. Ignácio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przybylski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 83%, Timinho F.C 17%.
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:8

50e minuut.
Ignácio geeft een lange en hoge pass. Methol is nu in balbezit. Pedras is nu in balbezit. Methol onderschept slim de pass. Methol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panke trapt de bal weg. Perneta kopt de bal weg. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Methol met een sublieme pass. Ignácio is nu in balbezit. Ignácio geeft een hoge lob. Methol rent richting de bal. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:9

58e minuut.
Bucătaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ignácio de bal. Ignácio geeft de bal voor. Methol rent richting de bal. Methol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Przybylski rent richting de bal. Przybylski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:10

77e minuut.
Klungelig pakt Rabanete de bal. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan speelt de bal door. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan passt de bal zonder na te denken. Przybylski rent richting de bal. Przybylski draait met de bal, schiet en ... Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Trevisan probeert naar een medespeler te passen. Ignácio heeft problemen om de bal te vangen. Ignácio passt de bal in één keer door. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 81%, Timinho F.C 19%.
Porto FC Viamonense - Timinho F.C 0:10