Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psycotico fc Santa Tereza F.C.
tatica psyco Tactiek _523_
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 54.2
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Porrón is nu in balbezit. Porrón passt de bal met de wreef. Er-Rihani rent richting de bal. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass. Boffin maakt een snoekduik en kopt de bal. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Cronkvist is nu in balbezit. Koblak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cronkvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Er-Rihani met een snel genomen vrije trap. Zielke springt en kopt de bal. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boffin rent richting de bal. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:1

9e minuut.
Porrón met een snelle inworp. Boffin is nu in balbezit. Boffin geeft een hoge lob. Zielke rent richting de bal. Zielke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:2

10e minuut.
Er-Rihani met een snelle inworp. Zielke is nu in balbezit. Zielke geeft de bal voor. Boffin maakt een snoekduik en kopt de bal. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Boffin geeft een lange en hoge pass. Zielke krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Kałek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:3

12e minuut.
Ploaie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koblak de bal. Zielke is nu in balbezit. Zielke schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Porrón met de inworp. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Davidson met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Er-Rihani probeert naar een medespeler te passen. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boffin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roma komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma passt de bal met de wreef. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:4

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Er-Rihani de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koblak. Er-Rihani raakt geblesseerd tijdens het duel. Er-Rihani met een snel genomen vrije trap. Zielke maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:5

20e minuut.
Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy schiet op doel. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Paraciani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:6

22e minuut.
Klungelig pakt Kałek de bal. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy heeft problemen om de bal te vangen. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:7

27e minuut.
Davidson trapt de bal weg. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy schiet op doel. Davidson bokst de bal weg.

29e minuut.
Roma is nu in balbezit. Porrón rent richting de bal. Porrón passt de bal zonder na te denken. Babiy is nu in balbezit. Babiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:8

32e minuut.
Paraciani is nu in balbezit. Paraciani geeft een hoge lob. Inworp. Er-Rihani met een snelle inworp. Zielke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Er-Rihani passt de bal met de wreef. Babiy is nu in balbezit. Babiy passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma passt de bal met de wreef. Babiy rent richting de bal. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:9

36e minuut.
Monteiro met een snelle inworp. Porrón is nu in balbezit. Porrón passt de bal in één keer door. Zielke rent richting de bal. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:10

38e minuut.
Daar is Ploaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paraciani de bal. Babiy onderschept slim de pass. Babiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:11

40e minuut.
Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani passt de bal met de wreef. Babiy is nu in balbezit. Babiy schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:12

40e minuut.
Koblak met een sublieme pass. Daar is Ploaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Babiy is nu in balbezit. Babiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Olondris geeft een lange en hoge pass. Daar is Gahrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielke is nu in balbezit. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:13

44e minuut.
Babiy is nu in balbezit. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal. Roma geeft een lange en hoge pass. Babiy maakt een snoekduik en kopt de bal. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 82%, Santa Tereza F.C. 18%.
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:13

47e minuut.
Daar is Despotopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despotopoulos geeft de bal voor. Babiy rent richting de bal. Babiy schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:14

49e minuut.
Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olondris rent richting de bal. Olondris geeft een lange en hoge pass. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Porrón probeert naar een medespeler te passen. Er-Rihani speelt de bal door. Babiy is nu in balbezit. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:15

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Porrón de bal onder controle te krijgen. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani passt de bal zonder na te denken. Zielke is nu in balbezit. Zielke schiet op doel. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani met een sublieme pass. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Suárez San Martín controleert de bal met de borst. Porrón geeft een lange en hoge pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Porrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrón geeft een hoge lob. Zielke is nu in balbezit. Zielke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:16

66e minuut.
Ploaie passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olondris met de inworp. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Koblak probeert de bal met de borst te controleren. Er-Rihani rent richting de bal. Er-Rihani passt de bal met de wreef. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zielke geeft een hoge lob. Paraciani heeft problemen om de bal te vangen. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paraciani de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gahrmann met een harde bal richting middenveld. Porrón probeert de bal met de borst te controleren. Porrón geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Paraciani met de inworp. Olondris bereikt de bal nog maar net als eerste. Olondris passt de bal in één keer door. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babiy is nu in balbezit. Babiy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Manole rent richting de bal. Manole passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Er-Rihani passt de bal in één keer door. Manole met een sublieme pass. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Paraciani geeft een lange en hoge pass. Roma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roma passt de bal met de wreef. Babiy is nu in balbezit. Babiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Suárez San Martín kopt de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma probeert naar een medespeler te passen. Babiy is nu in balbezit. Babiy schiet op doel. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy draait met de bal, schiet en ... Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:17

83e minuut.
Ploaie speelt de bal door. Koblak is nu in balbezit. Zielke verovert de bal door een tackle van achteren. Zielke draait met de bal, schiet en ... Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:18

85e minuut.
Er-Rihani met een sublieme pass. Porrón heeft problemen om de bal te vangen. Porrón geeft de bal voor. Zielke is nu in balbezit. Zielke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Er-Rihani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babiy is nu in balbezit. Zielke geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 78%, Santa Tereza F.C. 22%.
Psycotico fc - Santa Tereza F.C. 0:19