Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Bolerage Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20241
Bolerage F. C. Santos Football Club
Toma!Solitario! Tactiek tricolor
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.2 gemiddelde waardering 60
outstanding Schieten very good
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Lira met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero met een sublieme pass. Klungelig pakt Geißler de bal. Geißler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Lira is nu in balbezit. Lira passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara speelt de bal door. Lira geeft de bal voor. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Nagy is nu in balbezit. Carreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero geeft een lange en hoge pass. Geißler maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewicki bokst de bal weg.

11e minuut.
Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero passt de bal met de wreef. Geißler is nu in balbezit. Geißler haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Luis Enrique met de inworp. Lara rent richting de bal. Lara geeft een lange en hoge pass. Geißler springt en kopt de bal. Dziewicki bokst de bal weg.

14e minuut.
Parizotto kopt de bal weg. Trudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Scott komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Luis Enrique probeert de bal met de borst te controleren. Wong speelt de bal door. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves geeft de bal voor. Scott maakt een snoekduik en kopt de bal. Godínez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage F. C. - Santos Football Club 0:1

43e minuut.
Orman geeft een hoge lob. Luis Enrique kopt de bal weg. Lara probeert de bal aan de voet te houden. Lara geeft een lange en hoge pass. Geißler controleert de bal met de borst. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage F. C. 31%, Santos Football Club 69%.
Bolerage F. C. - Santos Football Club 0:1

46e minuut.
Caveye komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flores komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong passt de bal met de wreef. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. Godínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage F. C. - Santos Football Club 0:2

69e minuut.
Luis Enrique zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mayer de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Geißler maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage F. C. - Santos Football Club 1:2

86e minuut.
Rochowiak geeft een hoge lob. Kenneth geeft de bal voor. Mayer geeft een hoge lob. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage F. C. 43%, Santos Football Club 57%.
Bolerage F. C. - Santos Football Club 1:2