Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.01
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6185
pirata Fortaleza.EC
viu Tactiek 433
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Sackmann rent richting de bal. Kłos met een sublieme pass. Lekgetho kopt de bal weg. Englaro is nu in balbezit. Englaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sackmann passt de bal in één keer door. Dincă rent richting de bal. Sackmann rent richting de bal. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Fortaleza.EC 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Kuil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barasoain speelt de bal door. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Kłos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sackmann rent richting de bal. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ... Kłos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Boyes passt de bal zonder na te denken. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Cornel met een sublieme pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mulţescu de bal onder controle te krijgen. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pirata - Fortaleza.EC 1:1

24e minuut.
Barasoain geeft de bal voor. Dincă kopt de bal weg. Baquero probeert de bal aan de voet te houden. Bucchero is nu in balbezit. Bucchero schiet op doel. Kłos bokst de bal weg.

31e minuut.
Formosa speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Englaro stond buitenspel. Cornel neemt vlug de vrije trap. Sackmann is nu in balbezit. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baquero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dincă de bal onder controle te krijgen. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plahitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahitka geeft de bal voor. Borja kopt de bal weg. Sackmann rent richting de bal. Sackmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Borja kopt de bal weg. Sackmann is nu in balbezit. da Quebrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Quebrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 51%, Fortaleza.EC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pirata - Fortaleza.EC 1:1

46e minuut.
Góra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil passt de bal zonder na te denken. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ... Kuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Fortaleza.EC 2:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkeren komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Barasoain is nu in balbezit. Barasoain met een sublieme pass. Bucchero rent richting de bal. Bucchero haalt uit met een fantastische trap. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lekgetho geeft een lange en hoge pass. Boyes kopt de bal weg. Klungelig pakt da Quebrada de bal. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Del Sole komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Góra geeft de bal voor. Nicpoń kopt de bal weg. Del Sole rent richting de bal. Del Sole draait met de bal, schiet en ... Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Fortaleza.EC 3:1

60e minuut.
da Quebrada controleert de bal met de borst. da Quebrada geeft de bal voor. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft de bal voor. van Wermeskerken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Fortaleza.EC 4:1

67e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă geeft de bal voor. Boyes rent richting de bal. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. Kłos bokst de bal weg.

85e minuut.
Boyes probeert de bal met de borst te controleren. Boyes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Plahitka de bal. Sackmann is nu in balbezit. Sackmann schiet op doel. Kłos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Boyes rent richting de bal. da Quebrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornel met een snel genomen vrije trap. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 44%, Fortaleza.EC 56%.
pirata - Fortaleza.EC 4:1