Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas Red Machine F.C.
Kraft Tactiek SCJP..
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 38.9
formidable Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Amcaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amcaoğlu passt de bal met de wreef. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rousseff probeert naar een medespeler te passen. Cavallini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cria. Cria krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Çetin haalt uit met een fantastische trap. Cheiroso geeft een hoge lob. Amcaoğlu kopt de bal weg. Budino heeft problemen om de bal te vangen. Budino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Budino met een sublieme pass. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein probeert naar een medespeler te passen. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Red Machine F.C. 1:0

18e minuut.
Budino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziętek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adrianov de bal onder controle te krijgen. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Red Machine F.C. 2:0

19e minuut.
Brugal speelt de bal door. Kırıkkaleli is nu in balbezit. Kırıkkaleli passt de bal zonder na te denken. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Budino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętek geeft een hoge lob. Amcaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amcaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cria kopt de bal weg. Budino bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino geeft de bal voor. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin draait met de bal, schiet en ... Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Budino rent richting de bal. Budino met een sublieme pass. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cheiroso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amcaoğlu met een snelle inworp. Çetin is nu in balbezit. Çetin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Budino probeert naar een medespeler te passen. Nagypál is nu in balbezit. Budino bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino geeft een hoge lob. Çetin maakt een snoekduik en kopt de bal. Rousseff bokst de bal weg.

43e minuut.
Amcaoğlu geeft een hoge lob. Ziętek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klopfenstein is nu in balbezit. Klopfenstein haalt uit met een fantastische trap. Ziętek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 27%, Red Machine F.C. 73%.
Comunistas - Red Machine F.C. 2:0

47e minuut.
Amcaoğlu geeft een lange en hoge pass. Çetin kopt de bal weg. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

49e minuut.
Amcaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Budino rent richting de bal. Budino passt de bal in één keer door. Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Brugal is nu in balbezit. Ziętek onderschept slim de pass. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek schiet op doel. Rousseff bokst de bal weg. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Red Machine F.C. 3:0

57e minuut.
Grzebiela geeft een lange en hoge pass. Budino kopt de bal weg. Klopfenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rousseff trapt de bal weg. Cria probeert naar een medespeler te passen. Amcaoğlu met een sublieme pass. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Abella kopt de bal weg. Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek speelt de bal door. Çetin is nu in balbezit. Çetin haalt uit met een fantastische trap. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Servant probeert de bal aan de voet te houden. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Budino probeert naar een medespeler te passen. Amcaoğlu rent richting de bal. Çetin rent richting de bal. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Red Machine F.C. 4:0

67e minuut.
Amcaoğlu rent richting de bal. Amcaoğlu geeft een lange en hoge pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Red Machine F.C. 5:0

71e minuut.
Budino bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abella de bal. Abella geeft de bal voor. Çetin springt en kopt de bal. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Çetin rent richting de bal. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein passt de bal met de wreef. Çetin rent richting de bal. Çetin schiet op doel. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Servant geeft de bal voor. Inworp. Amcaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cria geeft een lange en hoge pass. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Amcaoğlu geeft een hoge lob. Ziętek speelt de bal door. Çetin heeft problemen om de bal te vangen. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein schiet op doel. Rousseff bokst de bal weg.

88e minuut.
Klopfenstein geeft een hoge lob. Rousseff met een sublieme pass. Abella kopt de bal weg. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 24%, Red Machine F.C. 76%.
Comunistas - Red Machine F.C. 5:0