Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13922
CRUZEIRO FENOMENAL Demolidor de campeões
chumaço Tactiek David-L
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
incredible Verdedigen outstanding


20e minuut.
Mátrai met een sublieme pass. Cassarini is nu in balbezit. Penđer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassarini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cassarini kan niet meer verder spelen. Prunariu komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek rent richting de bal. Miodziek geeft een lange en hoge pass. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı passt de bal in één keer door. Cerquetti rent richting de bal. Cerquetti draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Demolidor de campeões 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 64%, Demolidor de campeões 36%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Demolidor de campeões 1:0

46e minuut.
Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Altuğlu de bal. Sandıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Miodziek geeft de bal voor. Sereďa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Kozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRUZEIRO FENOMENAL - Demolidor de campeões 1:1

61e minuut.
Amerek rent richting de bal. Amerek geeft de bal voor. Klungelig pakt Rossa de bal. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa geeft een hoge lob. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Kozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Demolidor de campeões 1:2

87e minuut.
Scalat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penđer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandıkçı geeft een hoge lob. Altuğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Miodziek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lazzarotti is nu in balbezit. Rymuza onderschept slim de pass. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ... Kozera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 69%, Demolidor de campeões 31%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Demolidor de campeões 1:2