Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: Paulão Garapa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10484
EC Comercial Uberaba Sport Club
532D Tactiek Colorado 4312
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 49
good Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Tianno geeft een lange en hoge pass. Boers rent richting de bal. Pajariño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajariño krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Banciu passt de bal met de wreef. Boers is nu in balbezit. Met opzet legt Tortosa zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tortosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tortosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Colatusso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diniz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguirrezabala met een snel genomen vrije trap. Tianno is nu in balbezit. Tianno passt de bal met de wreef. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo draait met de bal, schiet en ... Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pajariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - Uberaba Sport Club 0:1

25e minuut.
Colatusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz begaat een overtreding. Colatusso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Szkiełko de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pucci met een sublieme pass. Daar is Tianno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pajariño de bal. Pajariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - Uberaba Sport Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 53%, Uberaba Sport Club 47%.
EC Comercial - Uberaba Sport Club 0:2

55e minuut.
Mikrus geeft de bal voor. Daar is Tianno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianno passt de bal zonder na te denken. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mikrus de bal onder controle te krijgen. Boers is nu in balbezit. Boers draait met de bal, schiet en ... Buarque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Aguirrezabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirrezabala geeft een hoge lob. Mineiro probeert de bal aan de voet te houden. Boers is nu in balbezit. Boers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 44%, Uberaba Sport Club 56%.
EC Comercial - Uberaba Sport Club 0:2