Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.03
  • Stadion: Cuebão Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24634
Timeco F. C. CALIL FC
Mandraque 4 Tactiek Aprende
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Milović met de inworp. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv geeft de bal voor. Tanağartan maakt een snoekduik en kopt de bal. Quebrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - CALIL FC 0:1

3e minuut.
Geyselen is nu in balbezit. Geyselen probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft de bal voor. Borzyszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - CALIL FC 0:2

12e minuut.
Borzyszkowski passt de bal met de wreef. Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Tanağartan krijgt zijn hoofd ertegen. Quebrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rivera passt de bal in één keer door. Euvrard is nu in balbezit. Euvrard passt de bal met de wreef. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Świężawski met een sublieme pass. Milović is nu in balbezit. Milović geeft een hoge lob. Tanağartan springt en kopt de bal. Quebrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rivera speelt de bal door. Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard geeft de bal voor. Vladovič springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - CALIL FC 1:2

44e minuut.
Świężawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv passt de bal zonder na te denken. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - CALIL FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 54%, CALIL FC 46%.
Timeco F. C. - CALIL FC 1:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Borzyszkowski de bal onder controle te krijgen. Segura rent richting de bal. Tanağartan begaat een overtreding. Segura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Świężawski passt de bal met de wreef. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv passt de bal in één keer door. Tanağartan is nu in balbezit. Tanağartan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Malaquias geeft een hoge lob. Inworp. Milović met een snelle inworp. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz geeft een hoge lob. Inworp. Paraschiv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świężawski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Geyselen geeft een hoge lob. Inworp. Beltrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera geeft een hoge lob. Bos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mamute probeert de bal met de borst te controleren. Świężawski rent richting de bal. Świężawski met een sublieme pass. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap. Quebrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riibak is nu in balbezit. Riibak geeft een hoge lob. Inworp. Milović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschiv geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Beltrão onderschept slim de pass. Beltrão probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschiv geeft de bal voor. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Borzyszkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - CALIL FC 1:4

81e minuut.
Paraschiv onderschept slim de pass. Milović met een sublieme pass. Świężawski rent richting de bal. Świężawski geeft een hoge lob. Tanağartan springt en kopt de bal. Quebrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv passt de bal zonder na te denken. Tanağartan rent richting de bal. Tanağartan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - CALIL FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 54%, CALIL FC 46%.
Timeco F. C. - CALIL FC 1:5