Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junção Soccer Clube Xupa Cabra FC
XC lá Tactiek 4-3-3E
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
69.3 gemiddelde waardering 67.2
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Piersimone is nu in balbezit. Piersimone geeft een hoge lob. Madden is nu in balbezit. Madden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 1:0

11e minuut.
de Oliveira Souza geeft de bal voor. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft een hoge lob. Mnatsakanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. MacAllan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piersimone bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersimone met een sublieme pass. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brandsson passt de bal zonder na te denken. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft de bal voor. Mnatsakanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 1:1

32e minuut.
Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin met een sublieme pass. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson draait met de bal, schiet en ... MacAllan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 1:2

41e minuut.
Wölfl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piersimone bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersimone geeft een lange en hoge pass. de Oliveira Souza probeert de bal aan de voet te houden. Ceará probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mnatsakanyan passt de bal met de wreef. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin passt de bal in één keer door. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 51%, Xupa Cabra FC 49%.
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 1:2

47e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersimone onderschept slim de pass. Piersimone passt de bal zonder na te denken. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden draait met de bal, schiet en ... Ceará bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 2:2

76e minuut.
Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Japundžić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Madden neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 3:2

79e minuut.
Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madden wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madden kan niet meer verder spelen. Mąka komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Moceanu passt de bal zonder na te denken. de Oliveira Souza met een sublieme pass. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft een lange en hoge pass. Brandsson springt en kopt de bal. MacAllan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 44%, Xupa Cabra FC 56%.
Junção Soccer Clube - Xupa Cabra FC 3:2