Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians85 Rio Branco
FINAL Tactiek 4-1-2-1-2 SLDSLA
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten adequate
solid Passen very good
very good Verdedigen average


10e minuut.
Pescoço probeert naar een medespeler te passen. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba met een sublieme pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rus kopt de bal weg. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een hoge lob. Lander springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Baiano begaat een overtreding. Carrillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miedziński krijgt zijn hoofd ertegen. Gera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Rio Branco 1:0

23e minuut.
Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănciulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miedziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Parnaíba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Rio Branco 2:0

26e minuut.
Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pescoço de bal. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zaliani geeft een hoge lob. Lander kopt de bal weg. Dănciulescu kan de bal niet met de borst controleren. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal in één keer door. Akıncı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Parnaíba geeft een hoge lob. Birro kopt de bal weg. Mosqueira heeft problemen om de bal te vangen. Lander rent richting de bal. Lander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carrillo passt de bal zonder na te denken. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lander de bal. Lander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 28%, Rio Branco 72%.
corinthians85 - Rio Branco 2:0

46e minuut.
Moraes komt het veld opgelopen. Delgado komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Carrillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birro. Birro krijgt een gele kaart. Carrillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carrillo kan niet meer verder spelen.

51e minuut.
Zaliani met een snelle inworp. Parnaíba geeft een hoge lob. Birro is nu in balbezit. Miedziński onderschept slim de pass. Miedziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Rio Branco 3:0

53e minuut.
Mosqueira trapt de bal weg van het doel. Akıncı geeft een lange en hoge pass. Lander is nu in balbezit. Lander draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Rio Branco 4:0

58e minuut.
Akıncı met een sublieme pass. Zaliani geeft een hoge lob. Dănciulescu kopt de bal weg. Miedziński rent richting de bal. Miedziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba met een sublieme pass. Lander rent richting de bal. Lander haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Rio Branco 5:0

70e minuut.
Mosqueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Akıncı de bal. Akıncı met een sublieme pass. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lân onderschept slim de pass. Akıncı is nu in balbezit. Akıncı met een sublieme pass. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Baiano speelt de bal door. Sagres rent richting de bal. Winterstein verovert de bal door een tackle van achteren. Winterstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Akıncı geeft de bal voor. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hristovski geeft de bal voor. Lân kopt de bal weg. Sagres is nu in balbezit. Sagres geeft een hoge lob. Miedziński kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baiano de bal. Rus is nu in balbezit. Baiano begaat een overtreding. Baiano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 33%, Rio Branco 67%.
corinthians85 - Rio Branco 5:0