Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parecis S.E *DOURADO*
Buraco Tactiek RONALDO ATT
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 61.1
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Oziewicz geeft een lange en hoge pass. Afak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Afak raakt geblesseerd tijdens het duel. Małosolny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - *DOURADO* 0:1

8e minuut.
Rõõmus met een sublieme pass. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra passt de bal met de wreef. Jovanovic is nu in balbezit. Jovanovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Parecis S.E - *DOURADO* 1:1

17e minuut.
Coimbra rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coimbra met de inworp. Rõõmus geeft de bal voor. Mosquito krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rõõmus probeert naar een medespeler te passen. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Mosquito krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - *DOURADO* 2:1

33e minuut.
Kasum met de inworp. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito onderschept slim de pass. Mosquito passt de bal met de wreef. Rõõmus probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parecis S.E 47%, *DOURADO* 53%.
Parecis S.E - *DOURADO* 2:1

49e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rõõmus verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanovic met een sublieme pass. Coimbra is nu in balbezit. Coimbra geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorczyca bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mosquito rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - *DOURADO* 3:1

86e minuut.
Madeirinha heeft problemen om de bal te vangen. Perdoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madeirinha raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulajić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Slyngstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kasum rent richting de bal. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić geeft een hoge lob. Madeirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeirinha haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bianchi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coimbra met de inworp. Rõõmus geeft de bal voor. Mosquito krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - *DOURADO* 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parecis S.E 48%, *DOURADO* 52%.
Parecis S.E - *DOURADO* 4:1