Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalil F.C Treze Futebol
442 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 65.4
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Struha geeft een hoge lob. Camerieri is nu in balbezit. Camerieri geeft een hoge lob. Ordoñez probeert de bal met de borst te controleren. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru geeft een lange en hoge pass. Michelin kopt de bal weg. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap. Smiorcăilă bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michelin zal de hoekschop nemen. Ordoñez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Haraburda de bal onder controle te krijgen. Sabiá rent richting de bal. Sabiá passt de bal met de wreef. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Struha rent richting de bal. Struha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Igaz met een snelle inworp. Sabiá speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Igaz probeert naar een medespeler te passen. Sabiá is nu in balbezit. Sabiá speelt de bal door. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Igaz met de inworp. Sabiá is nu in balbezit. Sabiá geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ordoñez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Uzal is nu in balbezit. Spătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru geeft een lange en hoge pass. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel. Smiorcăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Treze Futebol 0:1

38e minuut.
Uzal probeert naar een medespeler te passen. Granja rent richting de bal. Grabarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłapacz komt bij de bal en schiet. Rolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. Granja draait met de bal, schiet en ... Rolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Sansone is nu in balbezit. Sansone passt de bal zonder na te denken. Kardas rent richting de bal. Kardas haalt uit met een fantastische trap. Smiorcăilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 59%, Treze Futebol 41%.
Kalil F.C - Treze Futebol 0:1

56e minuut.
Sabiá is nu in balbezit. Sabiá passt de bal in één keer door. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin is nu in balbezit. Michelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Czeremcha passt de bal zonder na te denken. Tuğracıbaşı onderschept slim de pass. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Treze Futebol 0:2

65e minuut.
Manzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá onderschept slim de pass. Sabiá geeft de bal voor. Ordoñez krijgt zijn hoofd ertegen. Smiorcăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Treze Futebol 0:3

87e minuut.
Sabiá kopt de bal weg. Daar is Tuğracıbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 62%, Treze Futebol 38%.
Kalil F.C - Treze Futebol 0:3