Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 42606
Sindicato S. A. Vieira Foot Bal Club
10 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51.6 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Grzymała de bal. Grzymała geeft een lange en hoge pass. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. Valdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 0:1

3e minuut.
Jarke is nu in balbezit. Jarke speelt de bal door. Vondrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy draait met de bal, schiet en ... Jaskot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Forsell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Duim geeft een lange en hoge pass. Olguín rent richting de bal. Rogoziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olguín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olguín neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 0:2

12e minuut.
Hoang onderschept slim de pass. Hoang geeft een hoge lob. Duim rent richting de bal. Daar is Duim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duim haalt uit met een fantastische trap. Valdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio speelt de bal door. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarke rent richting de bal. Jarke passt de bal met de wreef. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín haalt uit met een fantastische trap. Valdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 0:3

24e minuut.
Hoang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambrosio met een snelle inworp. Rêgo rent richting de bal. Rêgo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bandeira met een snelle inworp. Ragi rent richting de bal. Ragi geeft de bal voor. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 1:3

33e minuut.
Marut speelt de bal door. Rêgo rent richting de bal. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft de bal voor. Ragi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bolaños speelt de bal door. Jarke rent richting de bal. Jarke probeert naar een medespeler te passen. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Marut geeft de bal voor. Rajz is nu in balbezit. Rajz passt de bal met de wreef. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 40%, Vieira Foot Bal Club 60%.
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 1:3

50e minuut.
Bolaños kopt de bal weg. Duim is nu in balbezit. Duim geeft een lange en hoge pass. Olguín rent richting de bal. Olguín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Colatusso komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bandeira met een sublieme pass. Klungelig pakt Araújo de bal. Araújo geeft een lange en hoge pass. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim schiet op doel. Valdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Rajz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forsell geeft de bal voor. Duim rent richting de bal. Duim draait met de bal, schiet en ... Valdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 1:4

60e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Jaskot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 2:4

70e minuut.
Araújo onderschept slim de pass. Araújo geeft een hoge lob. Daar is Samson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel. Jaskot bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tavares komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bandeira zal de hoekschop nemen. Egressy krijgt zijn hoofd ertegen. Jaskot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Marut passt de bal zonder na te denken. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez speelt de bal door. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 3:4

77e minuut.
Vondrka rent richting de bal. Hoang is nu in balbezit. Vondrka rent richting de bal. Egressy onderschept slim de pass. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marut is nu in balbezit. Jarke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarke speelt de bal door. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson geeft de bal voor. Olguín kopt de bal weg. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim schiet op doel. Valdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rêgo passt de bal in één keer door. Rajz met een sublieme pass. Grzymała geeft een lange en hoge pass. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. Valdo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 50%, Vieira Foot Bal Club 50%.
Sindicato S. A. - Vieira Foot Bal Club 3:4