Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supremacy Fc *DOURADO*
GOAL Tactiek RONALDO.
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Walendziuk rent richting de bal. De Prutser verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí is nu in balbezit. Sandí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - *DOURADO* 1:0

10e minuut.
Gruszka passt de bal zonder na te denken. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński met een sublieme pass. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wientjes geeft een lange en hoge pass. Gorczyca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Peściński passt de bal met de wreef. De Prutser rent richting de bal. De Prutser speelt de bal door. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 50%, *DOURADO* 50%.
Supremacy Fc - *DOURADO* 1:0

71e minuut.
Gruszka geeft een lange en hoge pass. Amézquita heeft problemen om de bal te vangen. De Prutser rent richting de bal. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deon de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gruszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes passt de bal in één keer door. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Nilipiuk de bal. Afak is nu in balbezit. Afak speelt de bal door. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. Ciuciła bokst de bal weg.

88e minuut.
Danayan is nu in balbezit. Deon verovert de bal door een tackle van achteren. Deon geeft een lange en hoge pass. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Ciuciła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 42%, *DOURADO* 58%.
Supremacy Fc - *DOURADO* 1:0