Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Treze Futebol Brasil de Pelotas
4-1-3-2 Tactiek X03 - 451
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Igaz passt de bal in één keer door. Pashazadeh rent richting de bal. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez draait met de bal, schiet en ... Fortuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sabiá geeft een lange en hoge pass. Isar kopt de bal weg. Michelin is nu in balbezit. Michelin geeft een lange en hoge pass. Ordoñez krijgt zijn hoofd ertegen. Fortuna bokst de bal weg.

23e minuut.
Sluskis passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Igaz met een sublieme pass. Sabiá geeft een lange en hoge pass. Ordoñez springt en kopt de bal. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Igaz geeft de bal voor. Ordoñez kopt de bal weg. Michelin is nu in balbezit. Michelin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sabiá speelt de bal door. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin met een sublieme pass. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Camerieri onderschept slim de pass. Camerieri passt de bal met de wreef. Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas draait met de bal, schiet en ... Fortuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cossaer is nu in balbezit. Cossaer passt de bal met de wreef. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grabarczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Treze Futebol - Brasil de Pelotas 0:1

44e minuut.
Matkay kopt de bal weg. Bilyi rent richting de bal. Bilyi geeft een hoge lob. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə schiet op doel. Rolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Treze Futebol 45%, Brasil de Pelotas 55%.
Treze Futebol - Brasil de Pelotas 0:1

62e minuut.
Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk geeft een hoge lob. Czeremcha geeft de bal voor. Ordoñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Treze Futebol - Brasil de Pelotas 1:1

65e minuut.
Ordoñez haalt uit met een fantastische trap. Fortuna speelt de bal door. Cossaer kopt de bal weg. Igaz rent richting de bal. Igaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Czeremcha passt de bal met de wreef. Grabarczyk speelt de bal door. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft een lange en hoge pass. Ordoñez maakt een snoekduik en kopt de bal. Fortuna bokst de bal weg. Kardas rent richting de bal. Kardas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Treze Futebol - Brasil de Pelotas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Treze Futebol 38%, Brasil de Pelotas 62%.
Treze Futebol - Brasil de Pelotas 2:1