Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube Inazuma Eleven
BBBE Tactiek serieA
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Piava met een sublieme pass. Perišić is nu in balbezit. Perišić passt de bal met de wreef. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Pullano bokst de bal weg.

26e minuut.
Mirandinha met een sublieme pass. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzański passt de bal in één keer door. Kobyłko rent richting de bal. Kobyłko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kordemir passt de bal in één keer door. Gavrič is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobyłko. Kobyłko krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dāboliņš met een sublieme pass. Dobrzański kopt de bal weg. Kordemir rent richting de bal. Kobyłko rent richting de bal. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 48%, Inazuma Eleven 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oliver Klube - Inazuma Eleven 0:0

46e minuut.
Joa komt het veld opgelopen. bin Bdeir komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Garrido passt de bal in één keer door. Perišić rent richting de bal. Dobrzański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrzański krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Refikoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Refikoğlu geeft de bal voor. Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Piava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piava speelt de bal door. Chajdas rent richting de bal. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Refikoğlu is nu in balbezit. Refikoğlu geeft een hoge lob. Bogićević kopt de bal weg. Kordemir rent richting de bal. Kordemir haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogićević geeft een hoge lob. Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Inazuma Eleven 0:1

75e minuut.
Bernales rent richting de bal. Bernales passt de bal met de wreef. Perišić is nu in balbezit. Perišić geeft de bal voor. Rodríguez Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Piava probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 41%, Inazuma Eleven 59%.
Oliver Klube - Inazuma Eleven 0:1