Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Atlético Clube Oliver Klube
541-532 Tactiek BBBE
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 59.4
solid Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


31e minuut.
Ávila speelt de bal door. Piava rent richting de bal. Piava speelt de bal door. Statev rent richting de bal. Statev draait met de bal, schiet en ... Pianegonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev haalt uit met een fantastische trap. Pianegonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 62%, Oliver Klube 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Atlético Clube - Oliver Klube 0:0

52e minuut.
Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień passt de bal met de wreef. Garrido is nu in balbezit. Statev verovert de bal door een tackle van achteren. Statev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal met de wreef. Piava met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Štrkalj met een harde bal richting middenveld. Doboş kopt de bal weg. Skupień rent richting de bal. Skupień met een sublieme pass. Pianegonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 60%, Oliver Klube 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Atlético Clube - Oliver Klube 0:0