Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas SAO PAULO FC 2701
ajuste lateral Tactiek travessa
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
64.4 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten adequate
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


22e minuut.
Coelho met een sublieme pass. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović passt de bal in één keer door. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti draait met de bal, schiet en ... Ceola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sá Paiva geeft een lange en hoge pass. Zambrotta is nu in balbezit. Trzeciakiewicz begaat een overtreding. Trzeciakiewicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zambrotta kan de bal niet met de borst controleren. Ferrugem is nu in balbezit. Mai Tuấn begaat een overtreding. Mai Tuấn krijgt een gele kaart. Ferrugem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borović met een snel genomen vrije trap. Rochetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Coelho geeft een hoge lob. Meiri kopt de bal weg. Parés rent richting de bal. Ferrugem verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap. Ceola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 55%, SAO PAULO FC 2701 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Comunas - SAO PAULO FC 2701 0:0

59e minuut.
Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto probeert naar een medespeler te passen. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem schiet op doel. Ceola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - SAO PAULO FC 2701 1:0

61e minuut.
Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Rampellotto geeft een hoge lob. Coelho is nu in balbezit. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem draait met de bal, schiet en ... Ceola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Świrski passt de bal in één keer door. Belloni onderschept slim de pass. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca schiet op doel. Zullino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Damat probeert de bal met de borst te controleren. Borović met een sublieme pass. Rochetti rent richting de bal. Rochetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - SAO PAULO FC 2701 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 47%, SAO PAULO FC 2701 53%.
Los Comunas - SAO PAULO FC 2701 2:0