Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waterkloof Warriors Rovers United
4-4-2 Tactiek Sweet Spot
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Rolczak geeft een hoge lob. Brueren verovert de bal door een tackle van achteren. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een hoge lob. Bajac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ngaduana speelt de bal door. Naponyane rent richting de bal. Naponyane passt de bal in één keer door. Bajac rent richting de bal. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ngaduana rent richting de bal. Ngaduana passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Naponyane krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bradło rent richting de bal. Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Bajac is nu in balbezit. Bajac schiet op doel. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mackett probeert naar een medespeler te passen. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramudzuli verovert de bal door een tackle van achteren. Ramudzuli geeft een hoge lob. Naponyane springt en kopt de bal. Mackett bokst de bal weg.

19e minuut.
Zuidema passt de bal zonder na te denken. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster passt de bal met de wreef. Rolczak geeft een lange en hoge pass. Bajac maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackett bokst de bal weg.

21e minuut.
Bajac is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een lange en hoge pass. Naponyane springt en kopt de bal. Mackett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:1

25e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal in één keer door. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ... Mackett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:2

28e minuut.
Adrianov kan de bal niet met de borst controleren. Naponyane is nu in balbezit. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ngaduana passt de bal in één keer door. Daar is Naponyane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov rent richting de bal. Naponyane onderschept slim de pass. Naponyane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło met een sublieme pass. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana passt de bal in één keer door. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac probeert naar een medespeler te passen. Foster geeft een hoge lob. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 63%, Rovers United 37%.
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:3

50e minuut.
Pędziwiatr onderschept slim de pass. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak geeft een lange en hoge pass. Botsis heeft problemen om de bal te vangen. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana speelt de bal door. Bajac rent richting de bal. Bajac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Mackett met een harde bal richting middenveld. Haskins kopt de bal weg. Foster rent richting de bal. Foster geeft een hoge lob. Naponyane springt en kopt de bal. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zuidema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:4

63e minuut.
Haskins speelt de bal door. Daar is Bajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov rent richting de bal. Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bajac heeft problemen om de bal te vangen. Bajac probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster geeft de bal voor. Naponyane springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 67%, Rovers United 33%.
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:5