Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United hidden leaf
Sweet Spot Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 19.1
wonderbaarlijk Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ngaduana is nu in balbezit. Bajac rent richting de bal. Bajac passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Matidze bokst de bal weg. Jowa krijgt zijn hoofd ertegen. Matidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Haskins de bal. Haskins passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Bajac maakt een snoekduik en kopt de bal. Matidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak passt de bal zonder na te denken. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana geeft een hoge lob. Bajac springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Matidze trapt de bal weg. Haskins kopt de bal weg. Daar is Dladla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ... Matidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mathopa kopt de bal weg. Roper rent richting de bal. Rolczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Matidze trapt de bal weg. Ngaduana kopt de bal weg. Bajac is nu in balbezit. Bajac schiet op doel. Sebapole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matidze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 2:0

14e minuut.
Inworp. Foster met een snelle inworp. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 3:0

17e minuut.
Ncaca heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak geeft een lange en hoge pass. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ngaduana kopt de bal weg. Bajac is nu in balbezit. Bajac passt de bal met de wreef. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ramudzuli onderschept slim de pass. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana speelt de bal door. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Matidze bokst de bal weg.

24e minuut.
Tokpah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Jowa is nu in balbezit. Jowa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mathopa rent richting de bal. Mathopa geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolczak zal de hoekschop nemen. Bajac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 4:0

25e minuut.
Dladla met een sublieme pass. Roper rent richting de bal. Jowa onderschept slim de pass. Jowa schiet op doel. Matidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Mushangazhike de bal. Jowa onderschept slim de pass. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac schiet op doel. Matidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 6:0

28e minuut.
Inworp. Rolczak met een snelle inworp. Jowa is nu in balbezit. Jowa geeft een lange en hoge pass. Bajac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 7:0

29e minuut.
Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Bajac kopt de bal weg. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Foster met een snelle inworp. Haskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskins probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Haskins rent richting de bal. Haskins probeert naar een medespeler te passen. Jowa rent richting de bal. Jowa schiet op doel. Mathopa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. Rolczak kopt de bal weg. Jowa rent richting de bal. Jowa geeft een lange en hoge pass. Mathopa probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rolczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 8:0

36e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak geeft de bal voor. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 9:0

39e minuut.
Bajac onderschept slim de pass. Bajac passt de bal met de wreef. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ... Matidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Jowa de bal onder controle te krijgen. Mushangazhike rent richting de bal. Haskins verovert de bal door een tackle van achteren. Haskins geeft een lange en hoge pass. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Foster met een sublieme pass. Daar is Bajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ... Matidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rolczak probeert naar een medespeler te passen. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sebapole de bal onder controle te krijgen. Matidze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 16%, hidden leaf 84%.
Rovers United - hidden leaf 10:0

48e minuut.
Mathopa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jowa de bal onder controle te krijgen. Ngaduana kopt de bal weg. Jowa is nu in balbezit. Jowa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Jowa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mathopa met een sublieme pass. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana passt de bal in één keer door. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rolczak probeert naar een medespeler te passen. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana geeft de bal voor. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Matidze bokst de bal weg. Jowa is nu in balbezit. Jowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 11:0

63e minuut.
Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa passt de bal zonder na te denken. Bajac rent richting de bal. Bajac draait met de bal, schiet en ... Matidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 12:0

65e minuut.
Ncaca kopt de bal weg. Rolczak rent richting de bal. Rolczak passt de bal met de wreef. Jowa rent richting de bal. Jowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Haskins speelt de bal door. Jowa is nu in balbezit. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak geeft een hoge lob. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Matidze bokst de bal weg.

72e minuut.
Jowa rent richting de bal. Jowa passt de bal met de wreef. Bajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Matidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 13:0

73e minuut.
Jowa probeert de bal aan de voet te houden. Tokpah rent richting de bal. Jowa onderschept slim de pass. Jowa haalt uit met een fantastische trap. Matidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dladla heeft problemen om de bal te vangen. Jowa rent richting de bal. Jowa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Tokpah de bal. Roper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana verovert de bal door een tackle van achteren. Jowa rent richting de bal. Jowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Haskins is nu in balbezit. Haskins passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster geeft een hoge lob. Jowa krijgt zijn hoofd ertegen. Matidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskins geeft de bal voor. Klungelig pakt Bajac de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ngaduana verovert de bal door een tackle van achteren. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac onderschept slim de pass. Bajac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Tokpah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajac is nu in balbezit. Mathopa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mathopa krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mophaleng verovert de bal door een tackle van achteren. Mophaleng geeft een hoge lob. Sebapole probeert de bal met de borst te controleren. Jowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jowa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Champion kopt de bal weg. Dladla rent richting de bal. Bajac onderschept slim de pass. Bajac draait met de bal, schiet en ... Matidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - hidden leaf 14:0

83e minuut.
Tovey passt de bal in één keer door. Rolczak is nu in balbezit. Roper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roper krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jowa passt de bal zonder na te denken. Ngaduana rent richting de bal. Ngaduana geeft de bal voor. Bajac is nu in balbezit. Bajac draait met de bal, schiet en ... Matidze bokst de bal weg. Foster met een sublieme pass. Bajac heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foster zal de hoekschop nemen. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Matidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 16%, hidden leaf 84%.
Rovers United - hidden leaf 14:0