Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sporting Football Club Young-Strikers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zuma is nu in balbezit. Parker rent richting de bal. Zuma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuma krijgt een gele kaart. Parker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freeguard met een snel genomen vrije trap. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Masina met een sublieme pass. Zuma rent richting de bal. Zuma met een sublieme pass. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sporting Football Club - Young-Strikers 1:0

40e minuut.
Scott is nu in balbezit. Parker rent richting de bal. Parker passt de bal met de wreef. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray draait met de bal, schiet en ... Augustine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sporting Football Club 47%, Young-Strikers 53%.
Real Sporting Football Club - Young-Strikers 1:0

46e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon met een sublieme pass. Daar is Chueu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker probeert naar een medespeler te passen. D`Avray rent richting de bal. D`Avray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parker is nu in balbezit. Parker met een sublieme pass. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies is nu in balbezit. Davies geeft de bal voor. D`Avray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Avray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Sporting Football Club - Young-Strikers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sporting Football Club 50%, Young-Strikers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Sporting Football Club - Young-Strikers 1:1