Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benoni United fc MGB fc
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Palesa is nu in balbezit. Delport onderschept slim de pass. Delport speelt de bal door. Moshoeu heeft problemen om de bal te vangen. Moshoeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Delport rent richting de bal. Delport geeft de bal voor. Maphalla rent richting de bal. Moshoeu verovert de bal door een tackle van achteren. Moshoeu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benoni United fc 58%, MGB fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benoni United fc - MGB fc 0:0

58e minuut.
Human raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khambule komt het veld opgelopen. Lewis met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Palesa passt de bal zonder na te denken. Permall rent richting de bal. Khambule verovert de bal door een tackle van achteren. Khambule draait met de bal, schiet en ... Macdonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Macdonald niet meer kan verder spelen. Ngalo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Palesa kopt de bal weg. Fortune rent richting de bal. Seale onderschept slim de pass. Seale schiet op doel. Chivuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
August rent richting de bal. Maphuste rent richting de bal. Maphuste speelt de bal door. Mabotsa is nu in balbezit. Mabotsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Lewis de bal. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Setholo onderschept slim de pass. Mabotsa is nu in balbezit. Mabotsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Benoni United fc - MGB fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benoni United fc 50%, MGB fc 50%.
Benoni United fc - MGB fc 1:0