Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSB sport Real stars fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Haskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane verovert de bal door een tackle van achteren. Notoane met een sublieme pass. Khasu rent richting de bal. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bell geeft de bal voor. Phogojane rent richting de bal. Phogojane passt de bal in één keer door. Matlala is nu in balbezit. Matlala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Donnelly geeft een lange en hoge pass. Gumede bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumede met een sublieme pass. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Scott kopt de bal weg. Haskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane onderschept slim de pass. Khasu is nu in balbezit. Khasu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tembo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tembo passt de bal zonder na te denken. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Real stars fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSB sport 57%, Real stars fc 43%.
LSB sport - Real stars fc 1:0

51e minuut.
Donnelly geeft een lange en hoge pass. Bell geeft de bal voor. Langa rent richting de bal. Phogojane verovert de bal door een tackle van achteren. Phogojane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Scott passt de bal met de wreef. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane rent richting de bal. Notoane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LSB sport - Real stars fc 1:1

64e minuut.
Langa is nu in balbezit. Langa geeft de bal voor. Mpangi rent richting de bal. Khasu onderschept slim de pass. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Real stars fc 1:2

79e minuut.
Phogojane is nu in balbezit. Matlala is nu in balbezit. Scott is nu in balbezit. Matlala verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSB sport 55%, Real stars fc 45%.
LSB sport - Real stars fc 1:2