Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado upt Piamontte
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Hartley probeert naar een medespeler te passen. Masilela rent richting de bal. Masilela passt de bal met de wreef. Azor geeft een lange en hoge pass. Moshikaro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado upt - Piamontte 0:1

7e minuut.
Niemack rent richting de bal. Niemack probeert naar een medespeler te passen. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Seale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mishali kopt de bal weg. Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule begaat een overtreding. Pule krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ramudzuli met de inworp. Chueu probeert de bal met de borst te controleren. Hartley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chueu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pule met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Fernandes geeft een lange en hoge pass. Gordon controleert de bal met de borst. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado upt 46%, Piamontte 54%.
Tornado upt - Piamontte 0:1

48e minuut.
Masanabo heeft problemen om de bal te vangen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Masanabo rent richting de bal. Masanabo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Netshivhazwaulu rent richting de bal. Netshivhazwaulu geeft de bal voor. Hartley rent richting de bal. Chueu onderschept slim de pass. Chueu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pule onderschept slim de pass. Pule speelt de bal door. Hartley is nu in balbezit. Chueu rent richting de bal. Chueu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado upt 39%, Piamontte 61%.
Tornado upt - Piamontte 0:1