Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Royals diepsloot care fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Ngalo rent richting de bal. Purdon rent richting de bal. Ngalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngalo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hartley heeft problemen om de bal te vangen. Biemba onderschept slim de pass. Biemba geeft een lange en hoge pass. Kgomane rent richting de bal. Kgomane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ngalo met een sublieme pass. Pienaar rent richting de bal. Pienaar passt de bal in één keer door. Hartley rent richting de bal. Hartley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kondowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartlett verovert de bal door een tackle van achteren. Bartlett speelt de bal door. Hartley rent richting de bal. Hartley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam geeft een hoge lob. Ramane probeert de bal met de borst te controleren. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane onderschept slim de pass. Purdon onderschept slim de pass. Motlhajwa onderschept slim de pass. Motlhajwa draait met de bal, schiet en ... Allan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kondowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa is nu in balbezit. Motlhajwa probeert naar een medespeler te passen. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Motlhajwa onderschept slim de pass. Motlhajwa geeft een hoge lob. Radford is nu in balbezit. Kgomane verovert de bal door een tackle van achteren. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Royals - diepsloot care fc 0:1

30e minuut.
Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotoane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernandez de bal. Hartley is nu in balbezit. Hartley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Royals 42%, diepsloot care fc 58%.
Happy Royals - diepsloot care fc 0:1

73e minuut.
Taulibudine geeft een hoge lob. Inworp. Bartlett met de inworp. Pienaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pienaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Royals 50%, diepsloot care fc 50%.
Happy Royals - diepsloot care fc 0:1