Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:03
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: ELITS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 960
ELITS MD MASTERS
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Schumana rent richting de bal. Makhanya is nu in balbezit. Schumana rent richting de bal. Schumana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ELITS - MD MASTERS 1:0

3e minuut.
Solomos heeft problemen om de bal te vangen. Manana is nu in balbezit. Blumfield begaat een overtreding. Blumfield krijgt een gele kaart. Manana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Manana kan niet meer verder spelen. Howes komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Mafale verovert de bal door een tackle van achteren. Mafale met een sublieme pass. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla geeft de bal voor. Howes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELITS - MD MASTERS 1:1

19e minuut.
Schumana onderschept slim de pass. Makhanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva begaat een overtreding. Da Silva krijgt een gele kaart. Makhanya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pillay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blumfield is nu in balbezit. Blumfield haalt uit met een fantastische trap. Arries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Freeguard is nu in balbezit. Djiehoua verovert de bal door een tackle van achteren. Djiehoua passt de bal zonder na te denken. Solomos rent richting de bal. Solomos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mafale kan de bal niet met de borst controleren. Schumana onderschept slim de pass. Manuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumfield onderschept slim de pass. Blumfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELITS - MD MASTERS 2:1

31e minuut.
Schumana rent richting de bal. Maluleke rent richting de bal. Schumana onderschept slim de pass. Blumfield is nu in balbezit. Blumfield haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Da Silva geeft een lange en hoge pass. Legetla heeft problemen om de bal te vangen. Legetla speelt de bal door. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Makhanya passt de bal met de wreef. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla passt de bal zonder na te denken. Howes rent richting de bal. Howes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cole is nu in balbezit. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva geeft een hoge lob. Djiehoua geeft een lange en hoge pass. Howes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bartlett geeft de bal voor. Bruwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruwer speelt de bal door. Howes rent richting de bal. Howes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELITS 57%, MD MASTERS 43%.
ELITS - MD MASTERS 2:1

49e minuut.
Dafel heeft problemen om de bal te vangen. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal in één keer door. Bartlett is nu in balbezit. Bartlett geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dafel speelt de bal door. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELITS - MD MASTERS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELITS 53%, MD MASTERS 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELITS - MD MASTERS 2:2