Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MD MASTERS Mercury FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Naponyane is nu in balbezit. Naponyane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mafale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legetla geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Maduka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Khanyile bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyile passt de bal in één keer door. Mnguni is nu in balbezit. Bezuidenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezuidenhout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MD MASTERS - Mercury FC 0:1

23e minuut.
Djiehoua passt de bal zonder na te denken. Mafale probeert de bal aan de voet te houden. Bezuidenhout probeert naar een medespeler te passen. Mnguni rent richting de bal. Mnguni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Solomos met een sublieme pass. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane speelt de bal door. Howes is nu in balbezit. Howes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MD MASTERS - Mercury FC 1:1

29e minuut.
Da Silva speelt de bal door. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes passt de bal met de wreef. Mnguni rent richting de bal. Mnguni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Djiehoua passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Solomos de bal. Solomos speelt de bal door. Howes is nu in balbezit. Howes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MD MASTERS 58%, Mercury FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MD MASTERS - Mercury FC 1:1

67e minuut.
Djiehoua met een sublieme pass. Solomos bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomos passt de bal zonder na te denken. Howes is nu in balbezit. Howes schiet op doel. Maduka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Howes rent richting de bal. Howes haalt uit met een fantastische trap. Mooki probeert de bal aan de voet te houden. Howes rent richting de bal. Howes draait met de bal, schiet en ... Maduka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MD MASTERS - Mercury FC 2:1

81e minuut.
Solomos probeert naar een medespeler te passen. Howes rent richting de bal. Howes schiet op doel. Theunissen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MD MASTERS - Mercury FC 3:1

89e minuut.
Inworp. Naponyane met de inworp. Simango rent richting de bal. Simango geeft een lange en hoge pass. Mnguni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MD MASTERS - Mercury FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MD MASTERS 37%, Mercury FC 63%.
MD MASTERS - Mercury FC 3:2