Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARCINKONYS Fk Hookah
TAIP Tactiek Wing?
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
66.9 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Rožankevičius speelt de bal door. Athmani heeft problemen om de bal te vangen. Athmani speelt de bal door. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Jakosz bokst de bal weg.

16e minuut.
Athmani passt de bal zonder na te denken. Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas geeft een lange en hoge pass. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Jakosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dolecki geeft een hoge lob. Gabrilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrilevskis passt de bal met de wreef. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... Martínez Ramallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dyzma kopt de bal weg. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani onderschept slim de pass. Athmani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Gabrilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrilevskis met een sublieme pass. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt schiet op doel. Martínez Ramallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dolecki rent richting de bal. Karaibrahimoğlu is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu passt de bal met de wreef. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt schiet op doel. Martínez Ramallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Karaibrahimoğlu geeft een lange en hoge pass. Gabrilevskis kopt de bal weg. Valančiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt onderschept slim de pass. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Martínez Ramallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Dyzma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožankevičius is nu in balbezit. Rožankevičius passt de bal met de wreef. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Athmani kopt de bal weg. Klungelig pakt Rožankevičius de bal. Rožankevičius speelt de bal door. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARCINKONYS - Fk Hookah 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARCINKONYS 43%, Fk Hookah 57%.
FC MARCINKONYS - Fk Hookah 0:1

55e minuut.
Rožankevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožankevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Rožankevičius geeft een lange en hoge pass. Athmani springt en kopt de bal. Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rasiak onderschept slim de pass. Valančiauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Valančiauskas geeft een lange en hoge pass. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gabrilevskis is nu in balbezit. Gabrilevskis geeft een hoge lob. Karaibrahimoğlu kopt de bal weg. Dolecki rent richting de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Martínez Ramallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Karaibrahimoğlu is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu met een sublieme pass. Gabrilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrilevskis geeft een hoge lob. Håvbrandt krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dalchow speelt de bal door. Rožankevičius met een sublieme pass. Athmani rent richting de bal. Athmani schiet op doel. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakosz probeert naar een medespeler te passen. Karaibrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... Martínez Ramallo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARCINKONYS 41%, Fk Hookah 59%.
FC MARCINKONYS - Fk Hookah 0:1